Vi giver nu vores kunder mulighed for, at deres emballage fremover trykkes 100 % bæredygtigt.

Vi har indledt et samarbejde med KLS PurePrint, som er et af kun tre trykkerier i verden som har opnået en Cradle to Cradle certificering og dermed kan tilbyde 100 % biologisk nedbrydelige tryksager, produceret helt uden nogen former for skadelige kemikalier og tungmetaller.

Hvor traditionelle tryksager efterlader et restprodukt der efter brug bliver til slam der skal deponeres, kan disse emballage produkter fremover bortskaffes uden på nogen måde at skade naturen.

Da papiret også kommer fra bæredygtigt skovbrug, glæder det os at vi nu kan levere produkter med god samvittighed. Dokumentationen kommer fra det ultimative miljømærke Cradle to Cradle, som fremover vil give mulighed, for vores kunder at kunne vælge denne form for emballage. Kvaliteten og udseende af vores produkter, vil ikke være anderledes, end vores normale emballage produkter.

Hvis i vil vide mere, er i meget velkomne til at kontakte os eller læse nærmere på disse eksempler på KLS Pureprints produkter og KLS Pureprints hjemmeside.