Specialdesignet emballage

Hos H-Emballage forener vi de kreative tanker med praktisk funktionalitet. Vi trækker på mere end 50 års erfaring i branchen og har udvalgt de dygtigste medarbejdere og samarbejdspartnere, så du kan være sikker på, at du får emballageløsninger, hvor design, funktionalitet, drift og økonomi spiller optimalt sammen.

Vi er med hele vejen fra den indledende idéudvikling til levering af det færdige produkt.

Hos H-Emballage rådgiver vi om løsninger og muligheder, så vi kan være den leverandør, der er din garanti for added value. Vi har utallige eksempler på, hvordan en god emballageløsning kan skabe mer-værdi for dit produkt.

Vi ved, hvor afgørende det er med den rette tekniske ekspertise og ikke mindst leveringssikkerhed, og derfor kan vi trygt forsikre dig om, at vores erfaring og ambitionsniveau skaber de helt rette rammer for en vellykket ordre hver gang.

”Når vi udvikler en emballage, er det ikke nok at skele til design og æstetisk udtryk. Helt afgørende er det, at løsningen også fungerer funktionelt. I mere end 50 år har vi udviklet emballageløsninger, og for os er det den største tilfredsstillelse, at vores kunder får gode visuelle løsninger, som virker i praksis.”

Bent Christensen, produkt- og udviklingschef, H-Emballage

Kvalitet og kontrol

Hos H-Emballage overholder vi alle ISO-standarder.